Top 5 beste BIAB nagellak

5 beste BIAB nagellak merken

BIAB nagellak wordt steeds populairder. Dat is wat ons betreft helemaal terecht, want de voordelen van BIAB zijn enorm. Het verzorgt, verstevigt en je kan er zelfs extra lengte mee aanbrengen. En dat wekenlang, zonder dat je je nagels tussendoor hoeft bij te werken. Wil je weten wat de beste BIAB nagellak is? Lees dan snel verder.

Beste BIAB nagellak starter kit

Gelzz BIAB starter pakket

#1 Gelzz BIAB starter pakket

Beste BIAB nagellak

Koop nu bij

bol.com

Deze BIAB nagellak starter kit van Gelzz is een complete set van hoge kwaliteit. Deze bevat alles wat je nodig hebt om te kunnen starten met BIAB nagels zelf doen: BIAB lamp, primer, base coat, top coat, BIAB kleur ‘Soft Pink’, cleanser, nagelvijl, een speciaal biab penseel en uitleg.

Gelzz is een merk dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit nagelproducten en wordt ook in nagelsalons gebruikt. Er zijn ook losse BIAB kleuren verkrijgbaar als aanvulling op de starter kit.

BIAB nagels zelf doen

Wil je zelf aan de slag met BIAB nagellak? Dan is het belangrijk dat je weet hoe je het gebruikt. Als je al bekend bent met gellak voor thuis dan zal de uitbreiding naar BIAB nagels makkelijk zijn. Het verschil met gellak aanbrengen is namelijk niet zo groot.

Heb je nog helemaal geen ervaring met BIAB nagellak of gellak? Dan is het slim om een BIAB starterspakket aan te schaffen. Hiermee heb je alle benodigdheden in huis voor het zelf doen van BIAB nagels, zoals een lamp voor je nagels om de BIAB nagellak mee uit te harden.

Heb je al spullen voor gellak? Dan kun je waarschijnlijk met alleen een paar mooie BIAB kleuren uit de voeten.

De top 5 beste BIAB nagellak

1. Beste BIAB nagellak starter kit – Gelzz

Gelzz BIAB starter pakket
Beste BIAB nagellak

Koop nu bij

bol.com

Deze BIAB nagellak starter kit van Gelzz is een complete set van hoge kwaliteit. Deze bevat alles wat je nodig hebt om te kunnen starten met BIAB thuis: namelijk een BIAB lamp, primer, base coat, top coat, 1 BIAB kleur (Soft Pink), cleanser, nagelvijl, speciale BIAB penseel en uitleg.

Gelzz is een merk dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit nagelproducten en wordt ook in nagelsalons gebruikt.

Er zijn ook losse kleuren BIAB verkrijgbaar van het merk Gelzz: van natuurlijke nudetinten tot een dekkende roze kleur en zelfs een BIAB nagellakje met glitters!

2. BIAB startpakket – Miss Jules

Deze topkeuze BIAB nagellak set van Miss Jules is perfect voor beginners. In deze BIAB starter kit vind je alles wat je nodig hebt om te starten: een primer, base coat, topcoat, twee trendy BIAB kleuren, een BIAB lamp en must-have tools zoals een nagelvijl en cuticle pusher in handige etui. Er zit ook een Nederlandse handleiding en instructievideo bij, zodat je direct als een pro aan de slag kunt. Verkrijgbaar in verschillende varianten, kun je de set helemaal afstemmen op jouw stijl met de kleuren die jij het mooist vindt. En met de variatie in het aantal BIAB kleurtjes per set, is er altijd een die perfect bij jouw wensen past.

3. Gellex – BIAB starter pakket

De Gellex startersset is ideaal als je, naast de BIAB zelf, alle benodigdheden al in huis hebt. Bijvoorbeeld omdat je al zelf gellak gebruikt of een gellak starterspakket hebt gekocht en uit wil breiden met BIAB. In deze set vind je 1 BIAB kleur, samen met een rubber base coat en no wipe topcoat. De Gellex BIAB nagellak is er in 8 verschillende kleuren én een transparante versie.

4. Victoria Vynn – BIAB kleuren

De Victoria Vynn collectie voor stevige nagels bestaat uit 5 kleuren rubberbase. Met deze 5 neutrale tinten verstevig je de nagelplaat en kun je kleine verlengingen maken. Bij de set met BIAB kleuren ontvang je ook een handige vijl. Wil je eerst 1 kleurtje uitproberen? De kleuren zijn ook los verkrijgbaar!

5. Luneya BIAB gellak beginnerspakket

Het Luneya BIAB nagellak pakket bevat alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Het is een goedkoop pakket voor als je wil kijken of BIAB thuis doen iets voor je is. In het pakket zitten 2 kleuren, een primer, base coat, kleine nagellamp en nog wat extra accessoires.

Meer GlamGuide