Beste Dyson airwrap dupe; de top 5 beste Dyson airwrap alternatieven

beste dyson airwrap dupe

Op zoek naar de beste Dyson airwrap dupe? De Dyson airwrap is een populaire stylingtool, maar hij is best duur. En een goede dyson airwrap aanbieding is er nooit. Wil jij geen 600 euro betalen voor een goede multistyler haarföhn? Bekijk dan de top 5 beste Dyson airwrap dupes voor een goedkoper Dyson airwrap alternatief!

Beste Dyson airwrap dupe: Navado Airstyler 6-in-1

Navado Airstyler krultang 6-in-1 Multistyler Föhn

Navado Airstyler krultang 6-in-1 Multistyler Föhn

Beste Dyson airwrap alternatief

Koop nu bij

bol.com

Deze multistyler van Navado is de beste Dyson airwrap dupe. Hij heeft net zoals de Dyson opzetstukken waarmee je verschillende looks kan creëren. Van volumeborstels tot een innovatief krulopzetstuk dat zowel linksom als rechtsom krult, je hebt alles wat je nodig hebt voor elke stijl die je maar wilt. Met het verlengde opzetstuk bereik je meer haar in één keer, waardoor de warme lucht beter wordt verdeeld en je sneller en gemakkelijker je haar styled. De Coanda-technologie die je haren om het opzetstuk zuigen (waar Dyson om bekend staat) heeft deze Dyson dupe ook. Dankzij de geavanceerde ionentechnologie zeg je vaarwel tegen statisch haar en creëer je een pluisvrij kapsel met een een mooie glans. En met de coldshot-functie fixeer je je kapsel, zodat je look de hele dag perfect blijft. Geweldig toch?

Shop de top 5 beste Dyson airwrap dupes

Waarom een Dyson airwrap alternatief kopen?

De Dyson airwrap is dé populairste stylingtool en dat is niet zonder reden: in een handomdraai creëer je de mooiste kapsels en veel vrouwen zijn enorm enthousiast. Zo zeggen veel vrouwen dat de krullen ontzettend goed – en soms wel meerdere dagen – blijven zitten. Toch zijn er ook verhalen bekend van vrouwen waarbij krullen gemaakt met de Dyson airwrap snel uitzakken. De Dyson airwrap heeft een niet-zo-mals-prijskaartje van bijna €600. Dat kan een reden zijn om (eerst) een Dyson airwrap dupe te proberen.

Hier moet je op letten bij het kopen van een Dyson airwrap dupe:

Overweeg je een Dyson airwrap alternatief, dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Er zijn natuurlijk meerdere functies die ervoor zorgen dat we het hebben over een Dyson airwrap in plaats van een ‘gewone’ stylingtool. Je wil dus een goede Dyson airwrap dupe met dezelfde functies en mogelijkheden, voor dezelfde resultaten. Het grootste verschil mag alleen het prijskaartje zijn!

  • Opzetstukken: Je wil natuurlijk dat jouw nieuwe beste vriend in haarstyling komt met een arsenaal aan opzetstukken, zodat je elke look kunt rocken die je maar wilt. Een airwrap opzetstuk, zachte borstel voor die silky smooth finish, een volumeborstel voor die extra bounce, een haardroger voor de snelle touch-ups en natuurlijk een stevige borstel om je lokken prachtig glad te krijgen.
  • Coolshot-functie: De coolshot functie is jouw nieuwe BFF voor het fixeren van je look. Wie wil er nu niet dat hun perfect gestylde haar de hele dag (of nacht) in model blijft? Precies, dat dacht ik al.
  • Keramische verwarmingselementen: Why? Omdat deze ervoor zorgen dat de warmte gelijkmatig verdeeld wordt, wat betekent dat je haar minder snel te lijden heeft onder de hitte.
  • Ionentechnologie: Een Airwrap dupe met deze technologie is een must voor het temmen van dat statische haar en pluis, waardoor je haar er niet alleen glad uitziet, maar ook een prachtige glans krijgt.
  • Temperatuur- en snelheidsstanden: Het is essentieel om een apparaat te hebben dat je kunt afstemmen op jouw unieke haarstructuur en stylingbehoeften. Want hey, we zijn allemaal uniek. Dus waarom zou onze haarstyling dat niet zijn?

Dat zijn de belangrijkste dingen om op te letten bij het kopen van een Dyson airwrap dupe. Vergeet niet om ook even te checken naar het snoer (lengte en of het meedraait is wel zo handig).

Meer GlamGuide