Designerdroom of replica nachtmerrie: hoe je een echte Prada tas kunt identificeren

Prada designertas authenticeren echtheidskenmerken

Designertassen zijn een investering, en niets is zo frustrerend als denken dat je een echte Prada tas hebt gekocht, alleen om erachter te komen dat het een replica is. Het onderscheid tussen een echte en neppe Prada tas kan soms moeilijk zijn, dus in dit artikel geven we je tips om de echtheid van je tas te verifiëren.

Waarom je geen neppe designertas wil kopen

Een nep of replica Prada tas zal nooit dezelfde kwaliteit bieden als een echte tas. De materialen zullen vaak van lagere kwaliteit zijn, de afwerking niet zo goed en de tas zal niet zo lang mee gaan. Bovendien wil je liever ook niet bijdragen aan de verkoop van namaakproducten, die vaak worden geproduceerd onder slechte arbeidsomstandigheden en niet aan de normen voldoen van een echte designermerk.

Daarnaast is het dragen van een echte Prada tas een fashion statement van stijlvolle luxe. Dus als je besluit om een designertas te kopen, zorg er dan voor dat het een echte is. Investeer in de echte Prada tas en wees trots op je keuze voor authenticiteit en kwaliteit!

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Echtheidskenmerken Prada tas authenticeren

Echtheidskenmerken van een Prada tas

Prada tassen zijn gemaakt van de beste materialen en hebben specifieke echtheidskenmerken zoals het logo, serienummer, stiksels en label. Het logo moet scherp en duidelijk zijn, en een echte wegggever voor het herkennen van een neppe Prada tas is het ontbreken van het ‘boogje’ in de letter R (Bij het pootje). De stiksels moeten strak en gelijkmatig zijn. Ook zijn echte Prada tassen vaak voorzien van een serienummer en een label waarop de productie- en maatgegevens staan.

Authenticeren van een Prada tas

Waar je op moet letten: Als je twijfelt over de echtheid van een tas, is het verstandig om een expert te raadplegen. Er zijn ook online authenticatieservices die je kunt gebruiken om de echtheid van een tas te verifiëren.

Prada tas kopen

Als je op zoek bent naar een echte en iconische Prada tas raden wij je aan om alleen te kopen bij gerenommeerde verkooppunten en online winkels, zoals Bijenkorf, Fashionette en natuurlijk Prada zelf. Zeker als je je eerste designertas wil kopen vind je het waarschijnlijk moeilijk om de details te beoordelen. Wees ook voorzichtig met aanbiedingen die te mooi lijken om waar te zijn, want vaak zijn dit neppe tassen.

Meer GlamGuide