Coach tassen: ook daar zijn replica’s van | Het verschil tussen een neppe en echte tas van Coach

echtheidskenmerken Coach tas designer

Een Coach tas is een populaire accessoire voor zowel casual als formele gelegenheden. Helaas zijn er veel neppe tassen te koop die ontworpen zijn om op echte Coach tassen te lijken. Het is belangrijk om te weten hoe je echte en neppe tassen van elkaar kunt onderscheiden, zodat je ervoor kunt zorgen dat je een echte Coach tas koopt en niet bedrogen wordt door een nep exemplaar. Hieronder geven we een aantal tips om ervoor te zorgen dat jouw aankoop een echte Coach tas is.

Kijk naar de prijs

Een van de eerste dingen waar je op moet letten, is de prijs. Coach tassen zijn doorgaans duurder dan neppe tassen vanwege de kosten van het gebruik van hoogwaardige materialen en het vakmanschap dat nodig is om ze te maken. Als de tas die je wilt kopen aanzienlijk goedkoper is dan wat je zou verwachten te betalen voor een echte Coach tas, is de kans groot dat het een neppe designertas is. Want zoals altijd geldt: wat te mooi is om waar te zijn, is dat vaak ook!

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Coach designertas

Materialen van de tas

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de materialen waaruit de tas is gemaakt. Echte Coach tassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals leer of canvas, terwijl neppe tassen vaak gemaakt zijn van goedkopere materialen zoals vinyl of synthetisch leer. Als de tas die je wilt kopen van materiaal is gemaakt dat niet in lijn is met wat je zou verwachten voor een echte Coach tas, is het waarschijnlijk een neppe Coach tas.

Controleer het label

Het label van de tas is ook een goede indicator om te bepalen of het een echte of neppe tas is. Net zoals bij tassen van Furla zit er in echte tassen van Coach een label met de naam van het merk in de tas, samen met een serienummer. Als het label niet aanwezig is of als het label niet goed is afgewerkt, dan heb je waarschijnlijk te maken met een replica.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Coach New York tas label echtheidskenmerken tas

Kwaliteit van de ritsen

De ritsen van de tas kunnen ook een goede manier zijn om te bepalen of je een echte of neppe tas in handen hebt. Echte Coach tassen hebben ritsen met de merknaam op de rits. Als de ritsen geen merknaam hebben of als de ritsen moeilijk te openen zijn – en dus van slechte kwaliteit – dan zal het helaas een neppe designertas zijn.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Echte Coach bags ritsen

Over-all kwaliteit van een designertas

Zorg dat je ook zeker de over-all kwaliteit van de tas controleert. Bij designertassen is de kwaliteit en afwerking altijd goed en netjes. Echte Coach tassen hebben dan ook een goede afwerking en zijn vakkundig gemaakt. Als de tas oneffenheden heeft of als de naden niet recht zijn is het een replica designertas.

We hopen dat deze tips je helpen om ervoor te zorgen dat je een echte Coach tas koopt Als je twijfelt of een tas echt is, is het altijd het beste om naar een erkende verkoper te gaan om ervoor te zorgen dat je een authentieke tas koopt.

Meer GlamGuide