Top 5 beste gellak starterspakket sets

Beste gellak starterspakket set

Zelf gellak doen thuis? Als je geen zin hebt om uren in de nagelsalon te zitten, dan kan je met een gellak starterspakket makkelijk zelf aan de slag. Zo geniet je wekenlang van mooie, verzorgde gellak nagels. Wil je weten wat de beste set gel nagellak is? Lees dan snel verder.

Beste gel nagellak starter kit

Droom je van schitterende nagels die lang mooi blijven, zonder frequent een nagelsalon te bezoeken? Met het grote Pink Gellac Gellak Starterspakket haal je alles in huis om thuis jouw nagels te voorzien van een mooie, langdurige glanzende gellak. Met deze gellak set ontvang je alles om te kunnen starten met zelf gellak nagels doen:

LED lamp voor gellak, peel off nagellak, primer, base coat & top coat, cleanser & gellak remover, vijl, opruw blokje en nagelwiel, en natuurlijk je eerste gellak kleur!

Pink Gellac nagellak staat bekend om goede kwaliteit producten die makkelijk in gebruik zijn voor mensen die zelf thuis hun nagels willen doen. Je kan het gellak starterspakket aanvullen met losse gellak kleuren om je collectie uit te breiden.

Gellak nagels zelf doen

Wil je zelf aan de slag met gellak? Dan is het belangrijk om goed te weten hoe je het moet gebruiken. Zo krijg je het mooiste resultaat. Als je nog geen ervaring hebt met gellak voor thuis, dan kan je het beste een gel nagellak starterspakket aanschaffen. Dan heb je meteen alle benodigdheden in huis om te starten met het zelf aanbrengen van gellak, zoals een nagel lamp voor het uitharden van je gellak.

Heb je al spullen in huis voor gellak? Dan vind je het misschien interessant om uit te breiden met BIAB nagellak.

Top 5 beste gellak starterspakket set

1. Beste gellak starterspakket – Pink Gellac nagellak

Droom je van schitterende nagels die lang mooi blijven, zonder frequent een nagelsalon te bezoeken? Met het grote Pink Gellac Gellak Starterspakket haal je alles in huis om thuis jouw nagels te voorzien van een mooie, langdurige glanzende gellak.

Pink Gellac nagellak staat bekend om goede kwaliteit producten die makkelijk in gebruik zijn voor mensen die zelf thuis hun nagels willen doen. Je kan het gellak starterspakket aanvullen met losse gellak kleuren om je collectie uit te breiden.

2. Gelzz gellak starterspakket met veel kleuren – Vegan

Dit gellak starterspakket van Gelzz is een zeer complete set van hoge kwaliteit. Het bevat alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met gellak voor thuis: een grote lamp om de gellak uit te harden, ontvetter, gellak remover, nageldoekjes, 2 goede vijlen , base coat, top coat en:

Maar liefst 8 mooie kleuren gellak! Zo heb je meteen keuze uit verschillende kleurtjes om mee aan de slag te gaan.

Gelzz is een merk dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit nagelproducten en wordt ook in nagelsalons gebruikt. Er zijn ook losse gellak kleuren en losse BIAB kleuren verkrijgbaar als aanvulling op de starter kit.

3. Pink Gellac gel nagellak met kleine lamp

Wil je jouw gellak makkelijk kunnen meenemen op bijvoorbeeld vakantie? Dan is de kleine Pink Gellac gellak set echt iets voor jou! De grootse kwaliteit van Pink Gellac nagellak in een klein jasje: deze kleine lamp is namelijk van een perfect formaatje om makkelijk mee te nemen in je koffer. En de lamp is groot genoeg om comfortabel je nagels mee uit te harden. Ook bij deze set ontvang je alles wat je nodig hebt om te kunnen starten: Pink Gellac LED lamp, Base, Shine, prep booster, nageldoekjes en de perfecte kleur om je collectie mee te beginnen: Nude Pink

Wil je ook je voeten lakken? Dan kun je beter toch voor de startersset met een grote nagellamp kiezen.

4. Miss Jules BIAB gellak set

Zijn jouw nagels broos en kunnen ze wel wat extra stevigheid gebruiken? Dan is BIAB gellak wat je nodig hebt. Miss Jules® BIAB staat voor ‘Builder in a Bottle‘, een revolutionaire formule die je eigen nagels verzorgt, verstevigt en laat schitteren. Je kan de BIAB ‘los’ gebruiken, maar ook als basis onder een kleur gellak.

Het starter pakket van Miss Jules bevat alles wat je nodig hebt om te starten met BIAB (inclusief lamp). Je moet alleen wel nog losse gellak aanschaffen als je hier ook mee aan de slag wil.

5. CCO gellak starterspakket large

Het merk CCO komt van dezelfde leverancier als Gelzz en is van hoge salonkwaliteit. In dit pakket zit alles wat je nodig hebt om te starten met gellak, inclusief 8 (!) mooie kleuren CCO gellak.

Meer GlamGuide