Hi there! Ik heet je van harte welkom bij GlamGuide.nl, jouw go-to platform voor alles wat te maken heeft met luxe mode en lifestyle. Ik ben een gepassioneerde blogger met een grote liefde voor fashion en fascinatie voor luxe merken. Als jij net zo gek bent op high-end fashion en het goede leven als ik, ben je bij GlamGuide.nl het juiste adres!

E-mailadres: contact@glamguide.nl

Gezicht achter GlamGuide (auteur)

Leuk dat je meer te weten wil komen over het gezicht achter GlamGuide.nl. Mijn naam is Charlotte Dona en ik ben al ruim 6 jaar actief als blogger. Tijdens mijn marketingopleiding ontstond het idee voor GlamGuide.nl en sindsdien is het uitgegroeid tot het platform dat het vandaag de dag is, waar vrouwen met dezelfde passie voor – of dromen van – fashion en een luxe lifestyle terecht kunnen!

Bij GlamGuide vind je alles wat je hartje begeert op het gebied van mode, beauty en lifestyle. Met een focus op high-end, designer en luxe. Ik deel graag mijn kennis, ervaring en passie voor luxe mode en lifestyle met jou, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Mijn missie? Jou inspireren en helpen de meest glamoureuze versie van jezelf te zijn!