Een eye-opening behandeling: hoe een lash lift jouw blik transformeert

lash lift behandeling

Ladies, hebben jullie ook altijd gedroomd van volle, lange en gekrulde wimpers? Je hoeft niet langer te dromen, want de lash lift is hier om je droomwimpers te verwezenlijken! In deze blogpost geven we je alle details over deze populaire behandeling en hoe je ervoor zorgt dat jouw wimpers er na de behandeling geweldig uitzien.

Wat is een lash lift?

Een lash lift is een techniek waarbij je wimpers worden gekruld en gelift, zonder gebruik te maken van nepwimpers of extensions. Hierdoor zullen jouw eigen wimpers er langer en voller uitzien, waardoor je een prachtige open blik krijgt.

Hoe werkt een lash lift behandeling?

Tijdens een lash lift behandeling worden jouw wimpers gekruld en hierna worden de wimpers behandeld met een perm lotion, waardoor de krul behouden blijft. Hierna worden jouw wimpers behandeld met een neutralizer, die ervoor zorgt dat de krul behouden blijft.

Wat zijn de voordelen van een wimperlifting?

  • Jouw wimpers zullen er langer en voller uitzien zonder gebruik te maken van nepwimpers of extensions.
  • Je hoeft geen mascara meer te gebruiken, waardoor je tijd bespaart in de ochtend.
  • Je hoeft geen wimperkruller meer te gebruiken, waardoor er minder kans is op beschadiging van je wimpers.
  • De behandeling voor het liften van je wimpers is pijnloos en geheel veilig.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Wimpers liften behandeling

Hoe lang duurt de lash lift behandeling?

Een lash lift behandeling duurt ongeveer 45 minuten tot 1 uur. De duur is afhankelijk van jouw behandelaar en of je jouw wimpers ook laat verven, en of je dit combineert met andere beautybehandelingen zoals een brow lamination!

Hoe lang blijft de lash lift zitten?

Het resultaat van de lash lift blijft ongeveer 6-8 weken zitten. Na deze periode is het aan te raden om de behandeling te herhalen voor het beste resultaat en de mooiste gelifte wimpers.

Zijn er bepaalde voorzorgsmaatregelen die ik moet nemen vóór en na de behandeling?

Het is belangrijk dat jouw wimpers schoon zijn voor de wimperlift. Draag dus geen mascara op de dag van jouw beautybehandeling!

Na de behandeling wordt aangeraden om de eerste 24 uur geen water in aanraking te laten komen met je wimpers. Hierna mag je gewoon je dagelijkse activiteiten weer oppakken, maar het is aan te raden om geen mascara te dragen gedurende de eerste 24 uur.

Als je op zoek bent naar een manier om je wimpers een boost te geven, is wimpers liften absoluut de moeite waard om te overwegen. Ga langs bij een professionele salon voor de beste resultaten en laat jouw natuurlijke wimpers stralen!

Meer GlamGuide