Dít zijn de 3 beste Chanel parfums voor haar

Beste Chanel parfums voor haar

Chanel is een zeer bekend merk als het om tassen en accessoires gaat, maar ook de pafums van Chanel zijn in trek. Dit is altijd al zo geweest. De geuren van Chanel zijn dan ook onweerstaanbaar lekker en elke vrouw zou minstens één Chanel parfum in haar collectie moeten hebben. Je waant je letterlijk in luxe en dát ruikt men! Ontdek de 3 beste Chanel parfums voor haar.

Chanel N°5

De meest bekende is wel Chanel N°5. De geur kwam voor het eerst op de markt op 5 mei 1921. Een iconische geur die Gabriëlle ‘Coco’ Chanel heeft ontworpen. Dit eau de parfum heeft onder andere geurnoten van jasmijn, roos, sandelhout, vetiver en vanille. Een heerlijke luxe geur die altijd goed scoort bij een speciale gelegenheid! Deze verdient dus zeker een plek in het lijstje met beste Chanel parfums voor haar!

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Chanel N5 parfum van Chanel nummer 5

Chanel Coco Mademoiselle 

Coco Mademoiselle van Chanel is er in verschillende varianten. Je hebt Coco Mademoiselle in een eau de toilette, eau de parfum én zelfs een eau de parfum intense. Deze geur is heerlijk met de zonnige dagen in de lente en de zomer. Deze geur heeft wederom de geurnoten vetiver en vanille in zich, als ook jasmijn, roos en bergamot. Als je wil shinen op het strand of op een mooie zomeravond dan is Coco Mademoiselle van Chanel dé aanrader met de zomerse geurnoten.

Chanel Coco

Dan bestaat er natuurlijk ook nog het COCO eau de parfum van Chanel. Wederom een iconisch parfum die veel gedragen wordt. Geweldig voor speciale gelegenheden, maar zeker ook te dragen naar kantoor. Mensen zullen de geur goed ruiken, opmerken en vragen welke geur je draagt. Het is een verslavende en luxe geur. In tegenstelling tot Coco Mademoiselle is COCO een kruidig en warm parfum. Je vindt in dit parfum de heerlijke geurnoten van onder andere mandarijn, kruidnagel, amber en tonkaboon.

Van de COCO eau de parfum heb je ook nog de COCO Noir. Deze lijkt niet perse op de originele COCO, maar is iets subtieler en warmer te noemen. Deze zit in een mooie zwarte flacon, met een gouden opdruk van het merk Chanel.

Meer GlamGuide