Nieuwe Rituals limited edition: Soulful Rituals

Rituals lanceert een nieuwe limited edition collectie! Waar het normaal om één geurlijn gaat, zijn dat er dit keer wel 3! Namelijk: Love, Happiness en Good Fortune.

Nieuwe Rituals limited edition 2022

Soulful Rituals is de limited edition van Rituals van 2022.

Voor het eerst is er een Limited Edition met drie unieke geuren. Geef Love, Happiness en Good Fortune aan jezelf en deel het met anderen, met de exclusieve collecties van Soulful Rituals.

Er zijn een shower foam, geurkaars, geurstokken en bodycrème in elk van de 3 nieuwe limited edition geuren.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Rituals Soulful Love limited edition

Love

De Love geur (The Ritual of Kindness) kenmerkt zich door een rosegold verpakking. Liefde en romantiek staan centraal in deze geur met Jasmijn en Roos. De geur is wat exotisch, maar tegelijkertijd zacht en romantisch.

Jasmijn is zoveel meer dan haar zoete romantische geur doet vermoeden. Ze helpt je ontspannen en haar parfum kleurt je leven met een gevoel van kalmte.

Wilde roos is een symbool van liefde en romantiek en is één van de oudste en belangrijkste ingrediënten in de cosmetica.

Good Fortune

Good Fortune draait om geluk, voorspoed en het tellen van je zegeningen. Als jij je dag begint met de Good Fortune shower foam heb jij jouw eerste zegening van de dag al binnen! Deze geur met Patchouli en Mandarijn is onweerstaanbaar!

Patchouli vormt de basis van menig liefdesdrankje in India. Dat verbaast ons niets, want de zwoele tonen van muskus en aarde brengen iets diep sensueels teweeg.

De sprankelende frisse geur van mandarijn heeft een onweerstaanbaar opwekkend effect op je humeur. In China is mandarijn, ook vanwege zijn intense goud-oranje kleur, een symbool voor voorspoed en geluk.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Rituals Good Fortune

Happiness

Vreugde en geluk zijn gevoelens die horen bij de geur Happiness van Rituals. Neroli en Sandelhout zorgen voor een fris-kruidige geur die je zintuigen zal prikkelen.

Sandelhout wordt in veel oude culturen beschouwd als een heilig ingrediënt en wordt geprezen om zijn mannelijke, houtachtige geur. Het staat symbool voor de stimulering van bewustzijn.
Limited Edition Rituals Soulful 2022

Meer GlamGuide