Top 3 beste Marc Jacobs parfums

Top 3 Marc Jacobs parfums

Marc Jacobs is niet alleen een ster op de catwalk, maar ook in de parfumerie. Met geuren die variëren van fris en speels tot diep en verleidelijk, is er voor iedereen een Marc Jacobs geur. Hier is een kijkje in de top 3 Marc Jacobs parfums.

1. Daisy – Marc Jacobs parfum

Het is niet te missen: Marc Jacobs’ ‘Daisy’ is een parfum dat zijn weg heeft gevonden naar de harten van velen. Het is niet voor niets het meest populaire parfum van het merk. Deze geur is een moderne klassieker; fris en vrouwelijk, met een speelse toets. Met noten van wilde aardbei, viooltjesblad en jasmijn, is het de perfecte keuze voor de vrouw die haar jeugdigheid en levenslust wil benadrukken.

2. Marc Jacobs – Decadence parfum

Voor de avonden waarop je jezelf wilt onderdompelen in pure luxe, biedt ‘Decadence’ uitkomst. Deze geur is sensueel en verfijnd, met een rijke samenstelling van Italiaanse pruim, iris en saffraan. Het flesje – vormgegeven als een miniatuur handtas – is een knipoog naar de iconische designertassen van het merk.

Het Decadence parfum van Marc Jacobs is tegenwoordig moeilijk verkrijgbaar en heeft door schaarste, als je de geur nog kan vinden, vaak een hoge prijs. Kijk daarom ook eens naar Marc Jacobs Decadence dupes.

3. Perfect eau de parfum

In lijn met de eigenzinnigheid van Marc Jacobs, is ‘Perfect’ een geur die individualiteit en zelfexpressie viert. Met geurnoten van narcis, amandelmelk, en ceder, is het een geur die zich niet in een hokje laat plaatsen – perfect voor de vrouw die haar unieke persoonlijkheid wil benadrukken.

Meer GlamGuide