The Legend of the Dragon: Rituals winter 2023 limited edition

Limited edition Rituals 2023 kerstcollectie The Legend of the Dragon review

Elk jaar kijken velen uit naar de Rituals winter limited edition. Ook dit jaar is er weer een unieke lijn uitgebracht: The Legend of the Dragon. Lees verder en ontdek met ons deze nieuwe collectie van Rituals!

The Legend of the Dragon

De nieuwste collectie van Rituals heet The Legend of the Dragon. Het ontwerp van de collectie ziet er ontzettend mooi en luxe uit. Met een diep blauwpaarse basiskleur en een gedetailleerde print van een Chinese rode draak. Deze producten zullen prachtig in jouw badkamer en huis staan!

Dit zegt Rituals zelf over de nieuwe limited edition:

Laat je inspireren door eeuwenoude legendes van keizerlijke draken en hun legendarische krachten. Deze nieuwe limited edition, The Legend of the Dragon, is speciaal ontworpen met de gedachte dat ieder van ons een onzichtbare innerlijke kracht bezit. Ontdek deze betoverende collectie en laat jouw volle potentieel schitteren.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Limited edition Rituals 2023 kerstcollectie The Legend of the Dragon review

Hoe ruikt The Legend of the Dragon van Rituals?

De Rituals The Legend of the Dragon combineert pruim en cederhout, wat zorgt voor een unieke warme geur. Het is de perfecte geur om je in te hullen in het najaar en de winter. Cederhout zorgt ervoor dat de geur een warme, houtachtige basis heeft. Deze wordt verrijkt met een licht fris accent en een vleugje zoetigheid van de pruim.

Pruim

Al eeuwenlang wordt pruim geprezen om haar luxe aroma en voedende eigenschappen. De zoete en fruitige noten van deze populaire vrucht zijn perfect gemengd met andere geurige ingrediënten tot een harmonieuze mix die zowel verfrissend als verfijnd is. Pruimen staan bekend om hun hoge concentratie vitaminen en antioxidanten, die de huid beschermen en voeden. Met een rijke symboliek van een lang leven en vitaliteit. Pruim is niet alleen een vrucht, maar een cultureel icoon dat de wijsheid en tradities van het oude China belichaamt. 

Cederhout

De olie van de majestueuze ceder werkt verzachtend op lichaam en geest. De zuivere, aromatische essentiële olie van ceder heeft een houtachtige geur die je meer energie geeft.

Wij vinden de nieuwe geur weer ontzettend geslaagd! Nog niet overtuigd? Probeer de geur dan uit bij een (Rituals) winkel bij jou in de buurt.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Limited edition Rituals 2023 kerstcollectie The Legend of the Dragon review

Producten uit de Rituals limited edition 2023 collectie

De nieuwe limited edition collectie bestaat natuurlijk weer uit verschillende producten om jezelf of een ander cadeau te doen. Een ding is zeker: The Legend of the Dragon collectie zal ook zeker een mooi cadeau voor onder de kerstboom zijn.

 • Foaming shower gel (€9,90)
 • Body scrub (€17,90)
 • Body cream (€21,90)
 • Gift set M (€49,90)
 • Travel eau de parfum (€17,90)
 • Car perfume (€22,90)
 • Scented candle (€24,90)
 • Fragrance sticks (€30,90)
 • Eau de parfum (€49,90)
 • Kitchen set (€24,90)
 • Perfume tassel set (€31,90)

Wil jij producten uit de kerstcollectie van Rituals scoren? Wees er dan snel bij. Zoals altijd is de limited edition slechts voor een beperkte tijd te koop.

Meer GlamGuide