Pak jouw huidproblemen aan met de huidserums van IK Skin Perfection

Huidserums van IK Skin Perfection review huidproblemen

De huidserums van IK Skin Perfection zijn door hun speciale formule met elkaar te combineren, waardoor je meerdere huidproblemen tegelijk kan aanpakken! Daardoor kun je het gewenste resultaat sneller bereiken.

Waarom een huidserum gebruiken?

Huidserums zijn een effectieve manier om specifieke huidproblemen aan te pakken en de huid te verbeteren. Ze bevatten hoge concentraties van actieve ingrediënten die diep in de huid kunnen doordringen, waardoor ze efficiënter werken dan gewone gezichtscrèmes. Er zijn veel verschillende soorten huidserums beschikbaar, afgestemd op verschillende huidtypen en specifieke huidproblemen.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Huidserums van IK Skin Perfection review huidproblemen

Hoe breng je het serum aan?

Het gebruik van huidserums is eenvoudig. Na het reinigen van het gezicht breng je een kleine hoeveelheid serum aan op de gereinigde huid, en dit masseer je licht in. Gebruik daarna een moisturizer of gezichtscrème. Voor het beste resultaat raden we aan om het serum op regelmatige basis – volgens de instructies – te gebruiken. Ook bij het gebruiken van huidserums geldt namelijk ‘consistency is key’!

Huidserums van IK Skin Perfection

IK Skin Perfection ontwikkelt haar producten met een missie: het oplossen van huidproblemen. De producten hebben elk een specifieke werking om een huidprobleem aan te pakken en op te lossen. Uniek aan de serums van IK Skin Perfection is de formule: ze zijn namelijk zo geformuleerd dat ze – naast afzonderlijk van elkaar – ook tegelijkertijd kunnen worden ingezet in je skincare routine! Hierdoor kun je meerdere huidwensen- en problemen tegelijkertijd aanpakken met deze geconcentreerde serums!

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Huidserums van IK Skin Perfection review huidproblemen

Prebiotic Spray +

Barrier Biotic Mist

Prebiotic spray is een nieuwe innovatie in de huidverzorgingsindustrie. Het bevat prebiotische ingrediënten die de gezonde balans van de huidmicroflora bevorderen. Prebiotische spray kan worden gebruikt als een verfrissende setting spray of als een toner. Het kan worden gebruikt na het reinigen van het gezicht en voordat je een serum, moisturizer of gezichtscrème aanbrengt.

Het gebruik van prebiotische spray is een effectieve manier om de gezonde balans van de huidmicroflora te behouden. Dit kan helpen bij het verminderen van huidproblemen zoals acne, roodheid en een ongelijkmatige huidtint. Het is een ideale aanvulling op een dagelijkse huidverzorgingsroutine en kan worden gebruikt door mensen met alle huidtypen.

Hyaluron +

Hydrating Firming Serum

Hyaluron staat erom bekend kreukels en lijntjes zichtbaar te verminderen. Het Hyaluron serum van IK Skin Perfection hydrateert, geeft een liftend effect en accuenteert je gezichtscontouren. Dit is het perfecte serum voor jou als jouw huidproblemen bestaan uit een droge huid met veel duidelijk zichtbare fijne lijntjes in het gezicht.

C Glow +

Youthful Vitamin Day Serum

Heb je een doffe, vermoeide huid en beginnen de tekenen van huidveroudering langzaam zichtbaar te worden? Dan hunker je waarschijnlijk naar een jonger uitziende huid met een gezonde glow. Het C Glow + serum zit vol met vitamines en geeft jouw huid een subtiele golden glow voor een frissere uitstraling!

Lees ook: Wat doet niacinamide voor je huid?

Retinol +

Retinol Backuchiol Night Oil

Het Retinol huidserum van IK Skin Perfection is plantaardig en is een nachtserum. Masseer het voor het slapen gaan zachtjes in de huid zodat de retinol-olie de hele nacht door kan werken om de tekenen van huidveroudering te verminderen! Het is perfect als je last hebt van rimpels, roodheid en zichtbare (grote) poriën. Door deze problemen aan te pakken met het huidserum zal jouw huid er jonger uitzien!

De producten zijn verkrijgbaar op www.ik-skinperfection.nl

Meer GlamGuide