Badmode trends 2024: De nieuwste looks voor zon, strand en zwembad

badmode trends 2024

Het aftellen naar zomer 2024 is begonnen (waar blijft hij nou?), en bij GlamGuide zijn we al helemaal in de ban van de nieuwste badmode trends. Dit jaar draait alles om prachtige looks die comfortabel zitten. Van speelse designs tot oogverblindende kleuren: 2024 heeft voor ieder wat wils.

Sexy & sportieve triangel bikini

Terug van weggeweest dit jaar is de sexy sportieve triangel bikini voor dames. De 2024 versie van dit iconische design is ontworpen om te passen zoals het ooit ook bedoeld was, met volledige bedekking en zonder de underboob die we de laatste paar jaar opeens veel zagen. De triangel top heeft een vrouwelijke uitstraling en zit tegelijkertijd comfortabel en goed op z’n plek, om zowel bij een actieve dag op het surfboard als bij een relaxte middag op een jacht te passen.

Effen badmode maakt comeback

Waar vorig jaar álles een kek printje had, maken effen kleuren in 2024 een stijlvolle comeback . Deze kleuren, van diepe zwarttinten tot brandend rood en de nieuwe trendy tinten koraal en helderblauw, zijn perfect voor aan het strand en de beach bar. Perfect voor iedereen die gelooft in de kracht van eenvoud. En je kan effen badkleding makkelijk stijlen met verschillende mooie accessoires om jouw look helemaal af te maken, zoals met een mooie Michael Kors zonnebril voor dames, een strandtas en leuke slippertjes.

Accessoires die het plaatje compleet maken

Die accessoires die het plaatje compleet maken, zijn een belangrijke op zichzelf staande trend dit jaar. Co-ordinated slippers, strandtassen en cover-ups transformeren je strandoutfit. Stel je een koraal-kleurige bikini voor, perfect gecombineerd met een sarong, teenslippers voor bij het zwembad, en een strandtas in dezelfde levendige tint. Dat laat zien dat jij een beach queen met uitstekende fashion sense bent!

Bralette voor op het strand

Draag jij graag een bralette? Waarom dan niet ook op het strand! Een bikini top in bralette model zit ontzettend lekker en zorgt tegelijkertijd voor voldoende steun en bedekking. Het is dan ook de perfecte fit voor als je van een trendy en ietwat sportieve uitstraling houdt. Ook ideaal voor als je het leuk vindt om af en toe met je vriend(inn)en een spelletje te spelen op het strand. Alles blijft netjes op z’n plek!

Meer GlamGuide