De 8 mooiste denim designertassen

denim designertas

Dit seizoen is het niet alleen de kleding die een denim-makeover krijgt, maar ook onze geliefde tassen. Iets wat we dit seizoen veel gaan zien is de denim designertas. En die wil jij ook! Daarom hebben wij de 8 mooiste denim designertassen voor je geselecteerd!

Bron: Bijenkorf | Coach

Tabby 20 denim
Swinger 20 denim

Bron: Bijenkorf | Marc Jacobs

The Mini Duffle denim

Bron: Bijenkorf | Chloé

Woody Small denim
Woody strandtas

Bron: Bijenkorf | Maje & Bottega Veneta

Miss M Mini handtas
Small Casette Bucket

https://pzz.to/vK4Zls
Bron: Bijenkorf | Michael Kors

Cynthia handtas

Comeback van denim

Denim is al decennialang een onmisbaar element in onze garderobe. Van de klassieke jeans tot jasjes, rokken en nu… tassen! Designers hebben dit veelzijdige materiaal omarmd om ons te voorzien van de meest prachtige tassen. Het is de perfecte combinatie van casual chic en elegantie. Ga jij een denim designertas toevoegen aan je collectie?

Waarom een denim designertas?

Een denim designertas is niet zomaar een tas; het is een statement. Het voegt een speelse, maar toch stijlvolle touch toe aan elke outfit. Bovendien is denim super duurzaam, wat betekent dat jouw tas lang mee zal gaan als je hem goed verzorgt. En laten we eerlijk zijn, een mooie designertas is een goede investering.

Hoe zorg je voor je denim designertas?

Denim is sterk, maar dat betekent niet dat je je tas niet goed moet verzorgen. Vermijd langdurige blootstelling aan direct zonlicht om verkleuring te voorkomen en wees voorzichtig met scherpe voorwerpen die de stof kunnen beschadigen.

Meer GlamGuide