Vintage elegantie & the bold style: sieradentrends van het seizoen

Vintage sieraden vintage ringen

Jewellery never goes out of style! Wel veranderen de trends op het gebied van sieraden per seizoen en raken we geïnspireerd door deze nieuwe en leuke opties, afgestemd op de fashion trends van het moment. Wat nu vooral populair is? Sieraden met een vintage look & bold jewellery!

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Vintage ringen

Vintage sieraden: terug in de tijd en toch tijdloos

Vintage sieraden zijn al een tijd opkomend in populariteit en blijven ook dit seizoen een absolute must-have. Deze stijlvolle sieraden hebben een retro-look en zijn verkrijgbaar in veel verschillende opties. Shop jij de trendy nieuwe ‘vintage’ geïnspireerde sieraden, of gaat jouw voorkeur uit naar een echte uniek vintage exemplaar?

De vintage sieraden die het meest geliefd zijn, dat zijn vintage ringen. Vaak met opvallende gekleurde stenen voor een echt jewellery-statement! Vintage sieraden zijn goed te combineren met hedendaagse modetrends; of je nou kiest voor een subtiel of opvallend vintage sieraad!

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Bold jewellery sieraden

Bold jewellery: durf op te vallen

Ben je op zoek naar manieren om je outfit een extra vleugje glamour te geven? Dan is bold jewellery precies wat je nodig hebt! Deze trend is perfect voor de zelfverzekerde en stijlvolle vrouwen! De sieraden zijn groot, opvallend, kleurrijk en super stijlvol. Of je nu op zoek bent naar oversized oorbellen, chunky armbanden of statement-kettingen.

Hoe draag je Bold jewellery?

Het beste aan bold jewellery is dat het super veelzijdig is. Je kunt het dragen naar een feestje, een dagje uit met vrienden, op (strand)vakantie en zelfs naar je werk. Maar onthoud wel: less is more! Het is belangrijk om te onthouden dat bold jewellery op zichzelf al opvallend genoeg is, dus houd de rest van je outfit eenvoudig. Combineer bijvoorbeeld een grote statement-ketting met een effen top en jeans, of draag grote kleurrijke oorbellen met een simpele jurk. Zorg ervoor dat het sieraad de ster van de show is!

Meer GlamGuide