Wedding guest? Inspiratie voor jouw look!

Inspiratie outfit bruiloftsgast jurken

Het bruiloftseizoen is geopend! Ben jij ook uitgenodigd voor een mooie bruiloft? Dan vind je het misschien lastig om een outfit voor de bruiloft te kiezen. Wit is uit den boze en jouw outfit moet ‘appropriate’ zijn. Misschien heb je nog te maken met een dresscode en tegelijkertijd wil je je natuurlijk ook gewoon fijn voelen in de kleding die je draagt. Wij gaan jou helpen met inspiratie voor een bruiloftsgast outfit!

Dresscode voor bruiloft

Heb je bij de uitnodiging een dresscode voor de bruiloft meegekregen? Houd hier dan rekening mee bij het samenstellen van je outfit. Een bruiloft dresscode is een goede manier om bij een thema bruiloft het effect van het thema naar het hoogste niveau te tillen. Dit zorgt voor een unieke sfeer, style én foto’s!

Een dresscode hoeft echt niet altijd zo strikt te zijn. Vaak heb je echt nog wel ruimte en vrijheid voor je eigen keuzes en interpretatie. Zo kan er bijvoorbeeld worden gevraagd om een bepaalde kleur te dragen, zoals roze, blauw of groen. Je kan dan bijvoorbeeld kiezen voor een groene jurk.

Bruiloftsgast outfit inspiratie

Als je naar een bruiloft gaat – zeker in het bruiloftseizoen – is een jurk vaak de beste optie. Het is een kledingstuk waar je veel kanten mee op kan. Het is vrouwelijk, chique en kan classy of juist heel romantisch zijn. Een lange maxi dress kan prachtig zijn op een landelijke locatie, voor een bohemian stijl. Kies voor een aangesloten pencil dress als je een chique, niet-over-de-top en glamorous look voor ogen hebt. Een flowy dress heeft een romantische uitstraling: iets wat perfect bij een bruiloft past!

Wat voor jurk je ook zoekt, bij Topvintage heb je keuze uit héél veel mooie jurken die jou prachtig zullen staan! Tussen de prachtige jurken geïnspireerd op verschillende fashion decades zal jij ongetwijfeld de perfecte outfit voor een bruiloft vinden.

Meer GlamGuide