Organiseer een luxe tuinbrunch of glamoureuze tuincocktailparty

Luxe tuinbrunch &moss

Het is weer die tijd van het jaar waarin we naar buiten gaan en genieten van de zon, de frisse lucht en het goede gezelschap van vrienden en familie. Waarom zou je niet een stapje verder gaan en een luxe tuinbrunch of glamoureuze tuincocktailparty organiseren? Wij delen een aantal tips om jouw gathering met familie of vriendinnen naar een hoger niveau te tillen!

De perfecte setting

Een luxe loungebank vormt het middelpunt van je buitenruimte. Plaats deze op een fijne plek in je tuin, omringd door prachtige bloemen en groen. Hier kunnen je gasten ontspannen en genieten van het gezelschap terwijl ze zich tegoed doen aan heerlijke hapjes en drankjes.

Naast de luxe loungebank is het belangrijk om genoeg lekkere zitplaatsen te bieden voor al je gasten. Kies voor kwalitatieve tuinmeubelen zoals stijlvolle loungestoelen of luxe eetstoelen met zachte kussens. Zo zorg je ervoor dat je gasten zich ontspannen en echt zullen genieten!

Stijlvolle decoratie

Voeg een vleugje elegantie toe aan je tuin door te spelen met verschillende decoraties. Denk aan sfeervolle verlichting, zoals hangende lantaarns of sierlijke lichtslingers. Versier je tafels met mooie tafelkleden, servetten en bloemstukken. Organiseer je een luxe tuinbrunch? Voeg dan persoonlijke elementen toe zoals naamkaartjes voor je gasten. Dit creëert een gevoel van luxe en exclusiviteit en ziet er bovenal leuk uit!

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Culinaire verwennerij

Verras je gasten met een uitgebreid menu van heerlijke gerechten en drankjes. Kies voor verfijnde hapjes, zoals mini-quiches, bruschetta met luxe ingrediënten en ambachtelijke kazen. Serveer verfrissende drankjes zoals sprankelende cocktails, verfijnde wijnen en verse fruitsappen. Zo is er voor iedereen iets! Wil je extra uitpakken met de styling? Dan is een bar cart wellicht een leuke optie voor het tonen van een aantal dranken!

Sfeer & fashion

Bij een luxe bijeenkomst als deze mag een dresscode natuurlijk niet ontbreken! Zo zorg je voor extra sfeer én een mooi geheel! Voor een cocktailparty mag je hiermee best uitpakken. Denk aan ‘Cocktail chic’. Voor een luxe tuinbrunch is ‘Summer chic’ of ‘Wit’ een leuke dresscode.

Voor extra sfeer tijdens jouw tuinevenement maak je een leuke playlist die past bij de gelegenheid. Zorg voor een of meerdere speakers in de tuin en geniet van leuke (achtergrond)muziek voor extra gezelligheid!

Extra luxe?

Wil je echt flink uitpakken en er een heus evenement in je tuin van maken? Overweeg dan bijvoorbeeld het inhuren van een professionele bartender die verfijnde cocktails maakt tijdens de glamoureuze cocktailparty! En misschien zelfs een speciale verrassing zoals een mini-spa of een lekkere chocoladefontein.

Meer GlamGuide