Guide to Birkin: zo bemachtig jij een Hermès Birkin tas

Hermès echtheidskenmerken Hermes tas controleren op echtheid authenticatie designertas

Wil je een Hermes Birkin tas kopen? Geen zorgen, girl! Deze super exclusieve en fancy tas kan een beetje lastig te vinden zijn, maar we’ve got your back! Check deze manieren om jouw droom Birkin in handen te krijgen:

Officiële Hermès winkel

Bezoek een Hermes-winkel bij jou in de buurt. Het kan ook helpen om een relatie op te bouwen met een verkoopmedewerker, zodat je op de hoogte wordt gehouden van nieuwe voorraden. Als je een relatie en koophistorie hebt opgebouwd zou je een keer subtiel kunnen laten vallen dat je graag een Birkin tas zou willen. Het kan zijn dat je dan op een speciale wachtlijst wordt geplaatst, aangezien de vraag naar deze tassen vaak groter is dan het aanbod.

Wil je jouw geluk testen? Het gerucht gaat dat je bij Hermès in Parijs meer kans hebt om een gewilde Birkin of Kelly te bemachtigen: ook zonder of met weinig koophistorie! Een tripje Parijs is altijd een goed idee, toch?

Pre-loved Birkin & luxe doorverkoop

Heb je geen geduld? Dan zou je eens kunnen kijken naar pre-loved tassen en luxe doorverkopers. Hier kun je een Birkin tas zonder wachttijd kopen. Websites zoals The RealReal & Vestiaire Collective zijn perfect voor het vinden van authentieke, pre-loved Birkin-tassen. Houd er wel rekening mee dat de prijzen van een reseller vaak een stuk hoger zijn voor deze exclusieve tassen, maar hé, het is een Birkin!

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Hoe kan je een hermès birkin tas kopen tips

Luxe veilinghuizen voor een designertas

Bekende veilinghuizen zoals Christie’s, Sotheby’s en Heritage Auctions veilen soms Hermes Birkin tassen. Houd hun veilingkalenders in de gaten om op de hoogte te blijven van aankomende veilingen.

Personal shopper voor een Birkin van Hermès

Heb je geen zin in al dat gedoe? Huur dan een personal shopper in en laat ze het werk voor je doen! Sommige bedrijven en individuele personal shoppers hebben namelijk toegang tot zeldzame en exclusieve tassen, zoals de Hermes Birkin. Zij hebben soms nauwe contacten, veel koophistorie en weten hun weg in de wereld van luxury fashion! Let op: ook in dit geval zal de prijs die je betaald een stuk hoger liggen dan de winkelprijs van deze tassen!

Let je wel op?

Bij het kopen van een Hermes Birkin-tas van een niet-officiële bron is het essentieel om de authenticiteit van de tas te verifiëren. Pas op voor vervalsingen en vraag altijd om een bewijs van echtheid voordat je tot aankoop overgaat.

Meer GlamGuide