De designertas van: Milou (27)

De designertas van Louis Vuitton tas

In ‘De designertas van’ gaan we in gesprek met de eigenaar achter de designertas. Wie zijn ze? Wanneer, hoe en waar kochten ze de tas? En: valt de aankoop nu nog steeds in de smaak?

Met deze keer: de designertas van Milou!

“De ultieme designertas: mijn Louis Vuitton Pochette Métis brogue”

In de wereld van mode en accessoires is er één item waar elke vrouw wel een zwak voor heeft: de designertas. Voor sommigen is het een droom die nooit uitkomt, voor anderen is het een bewuste keuze. Voor mij, Milou, 27 jaar en woonachtig in Haarlem, was het een droom die uitkwam. In april 2021 kocht ik mijn eerste designertas, een Louis Vuitton Pochette Métis brogue.

“Mijn passie voor designertassen”

Ik ben altijd al gek geweest op tassen, maar toen ik eenmaal begon te sparen voor mijn eerste designertas wist ik dat het geen standaard tas moest zijn. Ik wilde een tas die uniek was, iets wat niet iedereen had. Toen ik de Louis Vuitton Pochette Métis brogue tegenkwam, wist ik dat dit de tas was waar ik al die tijd naar op zoek was.

“De aankoop van mijn dromen”

Ik kocht de tas tweedehands, van een trusted seller waar ik al eerder iets van had gekocht. Hierdoor verliep de aankoop snel en vlekkeloos. De tas was in nieuwstaat, met de protectors nog op het hardware en met alle toebehoren; bon, doos en dustbag. De prijs? Rond de €2.500,-.

“Een limited edition tas: dat maakt hem nog specialer”

De Louis Vuitton Pochette Métis brogue is een limited edition tas, wat hem nog specialer maakt. In het begin droeg ik de tas wel echt dagelijks, maar nu ik door mijn tassenverslaving heel veel andere leuke heb, wissel ik het wat meer af. Maar ik ben nog steeds mega blij met de aankoop! De Louis Vuitton Pochette Métis brogue is en blijft mijn ultieme designertas.

“Het geld voor mijn droomtas”

Hoe ik aan het geld voor de tas kwam? Door COVID ben ik weer thuis gaan wonen en heb ik een carrière switch gemaakt naar een fulltime kantoorbaan. Dit gaf mij de mogelijkheid om voor mijn eerste designertas te sparen.

Wil jij ook vertellen over je designertas? Stuur een e-mail naar contact@glamguide.nl om je op te geven als deelnemer voor deze rubriek!

Meer GlamGuide