Fashion als woonstijl: Vertaal je passie voor mode naar je interieur

mode posters quotes Poster Store

Ben je gek op mode en wil je dit terug laten komen in huis? Dan zijn posters misschien niet het eerste wat in je opkomt. Maar posters kunnen juist een geweldige manier zijn om jouw liefde voor fashion te tonen, met een mooie lijst aan de muur!

Fashion illustraties inlijsten

ls je een passie hebt voor mode, dan is een fashion illustratie poster iets voor jou. Deze posters zijn gemaakt door getalenteerde kunstenaars en tonen vaak prachtige mode-ontwerpen. Ze zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar kunnen ook een inspirerende en creatieve sfeer in je huis creëren. Hang er bijvoorbeeld een op in je slaapkamer, woonkamer of walk-in closet.

Wil je helemaal creatief te werk gaan? Dan is het tijd om een stapel fashion magazines tevoorschijn te halen en te gaan knippen! Blader de tijdschriften door en zoek foto’s van toffe kledingstukken, designertassen, schoenen en sieraden op. Maak je eigen collage en lijst hem in voor de tofste inspiratie!

Posters met fashion quotes

Als je dagelijks inspiratie wilt hebben voor je stijl, dan zijn posters met modecitaten een must-have! Deze posters bevatten vaak citaten van bekende mode-iconen zoals Coco Chanel, die je zullen inspireren om je eigen stijl te vinden en te omarmen. Hang ze op in je kleedkamer of slaapkamer om je dag te beginnen met een dosis stijlvolle inspiratie.

“More issues than Vogue”

“I don’t do fashion. I am fashion. – COCO”

Iconische luxe merken in je interieur

Als je een liefhebber bent van luxe merken, waarom zou je ze dan niet in je huis brengen? Posters van Poster Store met iconische luxemerken zoals Chanel, Dior en Louis Vuitton kunnen een gevoel van status en stijl in je huis brengen. Plaats ze in je kleedkamer of woonkamer om je liefde voor mode te laten zien en een vleugje luxe aan je interieur toe te voegen. Deze prints zijn chique!

Fashion als woonstijl

Als je een passie hebt voor mode, waarom zou je die dan niet naar je interieur vertalen? Er zijn verschillende manieren om fashion in je huis te brengen. Niet alleen door het ophangen van mode-illustraties of modeposters, maar ook door bijvoorbeeld mooie koffietafelboeken van je favoriete fashion designers te displayen op de salontafel of je dressoir. Je kunt ook een mode-item, zoals een statement handtas of luxe pumps, tentoonstellen als een kunstwerk in je huis! Als je deze een mooie plek geeft kan dat een heel tof, uniek en fashionable resultaat geven.

Meer GlamGuide