Designermerken en mode-iconen: de collectie van Desenio

Posters van Desenio Fashion

Heb jij een grote walk-in closet of een mooie beautykamer die wel wat aankleding kan gebruiken? Een prachtige kamer vol met mooie kleding, designeraccessoires en schoenen is natuurlijk fantastisch, maar het ophangen van een mooie poster kan het geheel écht afmaken. In dit artikel wordt je geïnspireerd met de mogelijkheden die Desenio biedt op het gebied van modeposters en schilderijen.

Designermerken en mode-iconen

Desenio heeft een uitgebreide collectie van prachtige posters en schilderijen met luxe designermerken zoals Chanel, Gucci en Louis Vuitton. Deze posters zijn perfect om de muren van je walk-in closet of beautykamer mee te versieren. Hoe tof is een Chanel wanddecoratie boven je collectie parfums van Chanel? Niet alleen zien deze prints er stijlvol en chique uit, maar ze zullen ook zeker de aandacht trekken van je gasten.

De collectie heeft meer in huis dan alleen posters van designermerken. Met keuze uit dúizenden prints is er voor iedereen en voor elke stijl wat wils. Ook leuk voor jouw kamer: ze hebben ook een breed assortiment aan toffe fashion prints, zoals foto’s van lippenstift, parfumflessen en mode-iconen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een poster met een prachtige inspirerende quote van Coco Chanel, of een iconische foto van mode-icoon Karl Lagerfeld!

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Posters van Desenio Fashion
Foto: Desenio

Gallery wall: mix & match met Desenio

Een leuk idee is om verschillende posters en canvas schilderijen te combineren in een collage op een muur. Dit wordt ook wel een ‘gallery wall’ genoemd. Hierdoor kun je verschillende prints met elkaar mixen en matchen om een unieke en persoonlijke stijl te creëren. Ook is er keuze uit verschillende mooie lijsten voor jouw gekozen posters. Zo stem je alles op elkaar af en kun je jouw posters meteen een plek in jouw inloopkast geven!

Kies bijvoorbeeld voor een mix van je favoriete designermerken, toffe fashion prints en motiverende quotes in verschillende formaten, voor een toffe styling van je muur!

Meer GlamGuide