FW 2022/23 TREND: tassen met schapenvacht

Designertassen met vacht FW 2022-23 trends

Trend gespot! Als je de tassen uit de nieuwe collecties van de bekendste designermerken bekijkt kan je er niet om heen: zachte vachtjes! Faux fur, schapenvacht en (imitatie)wollen details. De tassen voor dit seizoen hebben een hoog aaibaarheidsgehalte! Wij hebben de leukste tassen met vacht geselecteerd en voor je op een rijtje gezet.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Tassen met vacht

Zacht, furry, cosy, aaibaar en warm. Dat is dé fashion trend voor Fall-Winter 2022/23! Deze trend zie je dan ook veel voorbijkomen in nieuwe collecties en shows van de meest toonaangevende modemerken. Van jassen die je volledig veranderen in een grote teddybeer tot subtielere details in accessoires, zoals bijvoorbeeld tassen of een sjaal.

Wij vinden deze trend té gek en zijn dol op mooie designertassen. Daarom hebben wij de tofste tassen met vacht voor deze wintertrend voor je geselecteerd!

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Designertassen met vacht

1. Saint Laurent – College Medium

De ‘college medium’ schoudertas van Saint Laurent – voorheen bekend als Yves Saint Laurent (YSL) – is een klassieke schoudertas met een seasonal tintje. De tas is gemaakt van bruin kalfssuède en heeft een chevron design en print gemaakt van schapenwol.

Deze tas van Saint Laurent Paris kost €2.500.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Coach Pillow Tabby 26 met schapenvacht

2. Coach – Pillow Tabby 26

Het merk Coach staat bekend om haar tassen. De Pillow Tabby is op dit moment een van de populairste modellen van Coach en heeft een puffy look! Volgend op de FW 2022/23 trends is dit model nu uitgebracht in een furry uitvoering gemaakt van schapenvacht.

Pillow Tabby 26 van Coach in schapenvacht kost €750.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Louis Vuitton tas Locky BB bag louis vuitton

3. Louis Vuitton – Locky BB Bag

De Louis Vuitton Locky BB Bag is een echte eyecatcher! Hij heeft het signature monogram canvas dat kenmerkend is voor tassen van het merk Louis Vuitton, heeft een opzichtig slot én past helemaal bij de trend door het schapenwol. Je kunt hem op verschillende manieren dragen waardoor hij altijd een juiste match is: van handtas tot crossbody tas!

De Locky BB Bag van Louis Vuitton in deze uitvoering heeft een prijs van €2.150.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

YSL Shaggy Shearling bag lammy

4. Saint Laurent – Shaggy

De Shaggy schoudertas van YSL is helemaal gemaakt van schapenvacht. Hij ziet er daardoor heerlijk zacht uit, én is dat natuurlijk óók! De schoudertas heeft een flap-design en is de perfecte fluffy toevoeging aan jouw (daily-casual) outfit!

De knuffelige Shaggy tas van Saint Laurent heeft een prijskaartje van €3.500.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Tas van UGG Maribel Mini bag tassen met vacht

5. UGG – Maribel Mini bag

Als er een merk is waar snel aan gedacht wordt bij (imitatie) schapenwol dan is het UGG. Een leuke tas van dit merk kan dan ook niet ontbreken in onze tassen selectie! De Maribel mini bag is gemaakt van imitatiewol en heeft een afneembare en verstelbare schouderband. Hierdoor kun je de tas op verschillende manieren dragen. Maribel is dé perfecte keuze als je op zoek bent naar een trendy én betaalbare mini-tas!

UGG’s Maribel Mini bag kost €99,95 (en is naast de natuurlijke kleursamenstelling ook verkrijgbaar is trendy popping colors zoals ‘Jalapeno’ en ‘Neon Pink’).

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Yves Saint Laurent Le 5 à 7 Hobo

6. Saint Laurent – Le 5 à 7 Hobo

Le 5 à 7 Hobo is een klassiek model tas van Saint Laurent en is ook verkrijgbaar in een Hobo Mini uitvoering, een kleine variant dus. Het model is een geliefde keuze voor liefhebbers van klassieke tassen, maar is tegenwoordig ook trending – en verkrijgbaar in – minder klassieke kleuren zoals felroze en pistache.

Ook in de nieuwe collectie is Le 5 à 7 Hobo in een nieuw jasje gestoken, dat helemaal past bij de fashion trends van 2023! De tas is gemaakt van donker bruinkleurig kalfssuède met een schapenwollen detail aan de bovenkant, bij de flap. Een prachtig klassieke twist op deze FW 22/23 trend!

Voor €1.890 is deze Yves Saint Laurent tas van jou!

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Prada Re-Edition 2000 tas met vacht

7. Prada – Re-Edition 2000

De Prada Re-Nylon en Re-Edition tassen zijn onmiskenbaar populair! Deze nieuwe edities van iconische Prada tassen zie je dan ook veel, zowel online als op straat. En wij staan helemaal achter deze comeback!

Er is ook een Prada Re-Edition 2000 in kasjmierblend, in gebroken wit. De iconische tas is dus in een wollen jasje gestoken! De wol-kasjmierblend geeft de tas een cosy uitstraling waar wij enorm fan van zijn. Deze Re-Edition is voorzien van zilverkleurige hardware.

De Prada Re-Edition 2000 in kasjmierblend kost €1.550.

Meer GlamGuide